Thea Stapnes – Run

February 6, 2015

Det finnes et bilde fra begynnelsen av 90-tallet, der en to år gammel jente sitter i stua til foreldrene sine og spiller piano, smilende. Det er Thea Stapnes.

Thea fortsatte med pianospillingen utover i barndoms- årene, og snart begynte hun å skrive sine egne sanger. Og etter hvert begynte hun å synge dem, også ute blant folk. De siste fire årene har hun brukt all sin tid på å utvikle seg som komponist og musiker, hun har gitt ut en EP, spilt konserter og øvd, samtidig som hun har fullført sin bachelorgrad i musikk.

For et par år siden møtte hun Åsmund B. Knutson (tromme- slager på en rekke nasjonale TV-programmer) og Øystein Skar (kjent fra Highasakite). Sammen har de jobbet frem et nytt og spennende musikalsk uttrykk for den unge låtskriveren.

Både Skar og Knutson har gjort arbeidet med å produsere hennes kommende singel, “Run”, som gis ut 6. februar 2015.

Den tre minutter lange pop-triumfen forteller historien om virkelighetsflukt, sårbarhet, bekymring og… en dyster svarttrost – alt kreativt pakket inn i et omfangs- rikt og eventyrlig univers av elektroniske og organiske lyder. Låten vil utvilsomt bevege deg, la oss bare håpe det blir til et fint sted.

“Run” representerer et nytt og mer dristig uttrykk fra en begavet artist, og det er spennende og endelig kunne meddele at; dette er Thea Stapnes!