Oskar Nordbø – Loneliness

November 3, 2017

Foruten å slippe fantastisk musikk, bor Oskar Nordbø i en kommunitet i Oslo og lever en klosterlignende hverdag, bestående av bønn og arbeid.

 

Vent litt..Hva skjedde? La oss spole litt tilbake.

 

Etter å ha avsluttet et fire år langt folkrock-prosjekt i 2016 og fullført sine musikkstudier, banket livet brått og brutalt på døren til Oskar. Han opplevde en identitetskrise som førte ham ut på en religiøs søken. Til slutt bestemte han seg for å flytte fra sitt liv på Grünerløkka, og inn i et moderne kloster, hvor han brukte tid i bønn og stillhet. Der bor han fremdeles.

 

Denne enorme omveltningen ble etter hvert temaet for nye sanger. Med vennen Lars Christian Olsen som produsent (kjent fra bandet Tôg), begynte han å spille inn musikk høsten 2016, og er nå klar med første singel fra prosjektet.

 

Loneliness handler om avstanden mellom mennesker, og den såre lengselen etter øyeblikk hvor vi glemmer det. Dette er nydelig popmusikk, med elementer fra americana og folk. Fortellende tekster, et gitardrevet og nostalgisk lydbilde, og en nær og særegen vokal er kjennetegn for artisten, som altså nå er klar med sin første singel som soloartist på Diamond Club.