Mihle – Trip

October 14, 2016

Etter låtene Say og The Fear i fjor er den norske artisten Mihle tilbake med sin tredje singel Trip. Her møtes drivende, elektroniske beats og karakteristisk, fengslende vokal i et uttrykk for ung usikkerhet.

I hennes tidligere låter har Mihle introdusert lytterne for et univers av gjennomtenkte tekster, elektroniske beats og rene klanger, produksjonen til Trip er intet unntak.

Med tekst som spør om “have you seen what other kids my age do”, påpeker hun ikke bare presset som ligger på dagens ungdom, men reflekterer også over kulturen hun er omgitt av til daglig i Berlin.

Mihle er en fremadstormende ung artist basert i Tysklands hovedstad, og har siden 2014 skrevet og produsert pop fra sitt studio i Neukölln. Et behov for kaos og luft fikk den norske musikeren til å forlate hjembyen Trondheim for å utforske undergrunnskulturen du bare finner i Berlin. Nora Mihle opptrer med Henriette Kolset, og sammen har de beveget seg fra strykere og melodisk slagverk til kontrollere og software. Nå jobber de med tykke lag av synth, vokal og tekster om naken hud.

The Indie Curator: «Truly gorgeous»

Nordic by nature: «Incredible electro-pop music!»

Den skandinaviske artistens tidligere utgivelser har fått både ros og radiotid i en rekke land, blant annet kåret den internasjonale musikkbloggen Beehype “The Fear” til en av 2015s beste norske utgivelser. Nå er hun på vei til å ta Europas scener, med de førstkommende konsertene satt opp i København, Berlin og Oslo.