Marinius – I Like It With You

March 11, 2016

Marinius slipper sin første singel «I Like It With You» fredag 11. mars på alle digitale plattformer, via Diamond Club. Singelen er en vakker og drømmende poplåt i et univers av skeive synther og catchy melodier. Låten handler om å være i konflikt med seg selv. Å gjøre det som er best for seg selv, selv om det er vanskelig, eller å ta den letteste utveien.

Dette er soloprosjektet til Eirik (Marinius) Sandvik, mer kjent som gitarist for Línt, Anja Elena Viken og Sigrid Raabe. Med seg har han musikere fra Young Dreams, Shaman Elephant og Johannes Holtmon.

Låten er arrangert og produsert av Sandvik selv, co-produsert og mikset av Matias Tellez og mastret av Jørgen Træen.

Sandvik har laget musikk til prosjektet siden sensommeren 2015, og demoen til «I Like it With You» ble spilt en sen kveld på Legal, og derfra spredte ordet seg videre. Basert på denne ene demoen ble det uferdige prosjektet booket til Phonofestivalen. På to måneder ble et band satt sammen og et fullt livesett med sanger skrevet. Debutkonserten ble en suksess.

Marinius spiller sin neste konsert på STOFF-magasin sin ettårsfeiring på Østre 17. mars.

Bandet består av Eirik Marinius Sandvik – Vokal, Gitar, Johannes Holtmon – Gitar, Kor, Gjert Hermansen – Orgel, Perkusjon, Kor, Pablo Tellez – Bass, Jard Hole – Trommer, Perkusjon, Amalie Boge – Fiolin.