Lyse Netter – Prøva Igjen

May 13, 2017

Lofoten er i vinden om dagen. Ikke bare blant backpackere, bobilturister, toppturentusiaster og miljøvernere, men også på musikkscenen. Og det siste tilskuddet fra det brusende nordnorske poplandskapet er Lyse Netter.

Lyse Netter er et fullblods Lofot-band. Selv om de fem gutta nå er bosatt i Oslo, har oppveksten blant bratte fjell, væromslag og midnattssola gjort valget av bandnavn selvskrevet for dem. Inspirert av band som Phoenix og St. Lucia, har de brukt det siste året på å lage lydbildet de selv skulle ønske de vokste opp med. Et friskt og catchy popsound ispedd 80-tallsentusiasme og dansegulvsvennlig poprock.

Deres første singel Prøva Igjen er en oppløftende og sommerlig poplåt, produsert av bandet selv og mikset av Odd Martin Skålnes. Teksten dreier seg rundt spørsmål knyttet til veivalg i livet og kan både leses i en personlig og en mer global kontekst.

Det er i et sommerlandskap hvor dagene sømløst glir over i hverandre at Lyse Netter er i sitt ess. Når dagene fyller deg med energi og kveldene gir rom for store ideer og intense forelskelser. Tiden man aldri kan få nok av og som du savner resten av året.