Sweet Like Chili – Looking Like That

November 1, 2013

Sweet Like Chili går en spennende høst og vinter i møte, og har på ingen måte planer om å la den nordnorske mørketida legge en demper på den energiske popmusikken deres. Søstrene Rikke og Sofie fra Tysfjord er nemlig aktuelle med singelen ”Looking Like That”, som slippes via Diamond Club 1. november.

– Låta handler om den følelsen du får når noen bare er ”fette deilig”, sier lillesøster Rikke.

Hun forteller at låta opprinnelig ble skrevet med trance-bass og tromme-loop på Sofies Mac.

-Det var egentlig bare tull. Men bak Scooter-referansene så vi konturene av noe mer, og vi er veldig fornøyde med den organiske, energiske låta vi endte opp med.

Jentene forteller at de håper at folk får en god følelse når de hører låta.

-Vi ønsker at folk skal tenke: ”Jess.” Vi får en veldig god følelse når vi spiller den, i hvert fall, og håper vi klarer å formidle det også live.

Låta er spilt inn i Store Studio i Bodø, i samarbeid med produsent Are Simonsen. Musikerne på låta er jentenes faste live-musikere, Hogne Aasjord (trommer) og Mikal Reinvik (bass).

-Vi har bare kost oss skikkelig mye i studio, og prøvd ut litt forskjellig samtidig som vi har jobbet målrettet. Are er en fantastisk fyr som vi er kjempeglade for å samarbeide med, og musikerne våre er helt supre.

Sweet Like Chili spiller i Oslo for første gang 27. November på Tilt sammen med Shy For Shore. – Vi gleder oss vilt til å spille i Oslo. Det blir første gang vi spiller der, og lover å gi alt, slik at publikum sitter igjen med en følelse av ”Jess.