Ondt Blod – Hvit Støy

April 25, 2014

DIAMOND CLUB & LOYAL BLOOD RECORDS PRESENTERER

«Norges nye hardcorehåp» – NRK P3

Ondt Blod er Norges nye hardcorehåp fra Kirkenes med base i Tromsø. I deres drøyt ettårige levetid (!), har Ondt Blod rukket å være listet på P3 med deres ”Frykt Og Avsky” etter å ha blitt ukas urørt i oktober. I 2014 erobret de By:larm med fulle konserthus til gode anmeldelser, og drar på turnè med Kvelertak i April.

Med fulle hus på by:larm, og flere scener lagt i ruiner i nord, har Ondt Blod utvist et voldelig publikumstekke. Allsang, crowdsurfing, blåmerker og blod, er alle bestanddeler i det ekstatiske kaoset som utgjør Ondt Blods konserter.

Singelen “Hvit Støy” er første låt ut fra bandets kommende EP og presenteres av Diamond Club og Loyal Blood Records. Låten er allerede blitt listet på NRK P3 og P6 Radio Rock.

15. mai slipper Ondt Blod sin andre ep på Loyal Blood Records produsert av Ariel Joshua Sivertsen (Cazadores, Die A Legend, The Wolves) og Yngve Andersen (Blood Command, Frk. Fryd, Sverm). Norge må gjøre seg klar til å bøye seg i støvet for de nye hardcorekongene fra nord I flere år, for de er innstilt på å regjere undergrundsscenen med jernhånd.

Foto: Carl Christian Lein Størmer