Amber Clouds – Long Time Since the First Time

December 11, 2015

Amber Clouds er et ungt, Oslobasert musikalsk prosjekt som blander søte popmelodier med dansbare gitarriff og atmosfæriske, til tider bråkete lydlandskap. Musikken bærer preg av flere ulike sjangere, men blir oftest omtalt som drømmepop, indie-pop eller shoegaze. 

 Som enkeltmanns-prosjekt har Amber Clouds lagt ut en knippe demoer og uoffisielle utgivelser på Soundcloud og Bandcamp, inkludert en EP ved navn «Isolation, Please». Alle sangene i bandets foreløpig smale katalog, inkludert «Long Time Since The First Time.» er skrevet, innspilt og produsert alene av låtskriver Nikolai Grindland, som inntil nylig var bandets eneste medlem. 

 Bandet består nå av Nikolai Grindland på vokal og gitar, Erik Asplund Lindøe på gitar/div, Kent Gulbrandsen på bass og Vetle Arnesønn Bjørnstad på trommer. Bandet har til gode å spille sin første konsert sammen. 

 «Long Time Since The First Time» handler om å glemme hvordan visse ting fungerer etter å ha vært borte en stund, for så å få de tingene kastet i ansiktet. 

Ute i dag: