Ny signering: John Olav Nilsen & Nordsjøen

John Olav Nilsen er tilbake, og slipper ny singel «Inn i min tid» under den nye konstellasjonen John Olav Nilsen & Nordsjøen. På nyåret legger de ut på en eksklusiv miniturné på utvalgte steder, og her er det bare å sikre seg billett kjappere enn kjappest! 

Det er nok mange fans som blir glade for nyheten om at John Olav Nilsen er tilbake med ny musikk. Helt siden den vanvittig kritikerroste og Spellemannsvinnende debuten “For Sant Til å Være Godt” i 2009 har bergensartisten vært en av de absolutte livefavoritter i Norge. Men, det nærmer seg fire år siden forrige utgivelse – så det skal sannelig bli godt å få ny lyd. I mellomtiden kan man mimre med perler som “Diamanter & Kirsebær”, “Valiumsvalsen”, “Skrekkfilm”, “Hull i Himmelen”, “Ikkje Fåkk med Kjærligheten” og “Hundeår”.

Det nye albumet lanseres 17. februar på Brilliance Records, og i disse dager legges det siste hånd på verket – som er innspilt i eget studio – i Duper med produsent Yngve Sætre. 

Turnédatoer:

4 mars / Trondheim – Klubben (utsolgt)
4 mars / Trondheim – Klubben (ekstrakonsert)
9 mars / Stavanger – Tou Scene (ekstrakonsert)
10 mars / Kristiansand- Håndverkeren (utsolgt)
11 mars / Stavanger- Tou Scene (utsolgt)
16 mars / Bergen – Østre (utsolgt)
17 mars / Bergen – Østre (utsolgt)
23 mars / Oslo – Parkteatret (ekstrakonsert)
24 mars / Oslo – Parkteatret Yngling u/18 år
24 mars / Oslo – Parkteatret (utsolgt)