Line Dybedal – Fri som fuglen

Jenta fra Selje har fått flere av låtene sine listet på radio, hvor fire låter har blitt listet på blant annet P1 og P3. I dag er hun altså ute med en ny låt, som antagelig også får sett radioens lys. Det tror vi.

I februar flytta hun hjem til gården i Selje, hvor hun bor sammen med resten av familien, samtidig som hun lager sine egne låter.

– Ein kan skrive musikk uansett kvar ein er i verda. Eg håpar og trur at nærheita med fjella, dyra, og havet vil gje meg mykje inspirasjon. Huset vi skal bu i har vore fylt med musikk igjennom 200 år, og når mannen har bygd studio i lada som står rett ved sidan av, så eg har tru på at dette skal bli rett så festleg.

– Fri som fuglen handlar om å vere låst i ein lengsel, å bli dregen mellom det som var og som det som skal bli. Sjølv om fornufta veit kva som skal gjerast er det ofte lettare å dyrke lengselen – Del sorgene så dei vert mindre, del gledene så dei vert større.