KAKKMADDAFAKKA selger ut landets største klubbscener og er aktuell med ny singel!

Storsalen på Studentersamfundet i Trondheim ble utsolgt på rekordtid, billettene til Rockefeller og USF Verftet ble også revet vekk. Det er med andre ord stor etterspørsel til å få med seg et av Norges beste liveband om dagen.

Og ikke bare her hjemme, bandet turnerer jevnlig i Europa og spiller for fulle hus i Berlin og Madrid.

“Det er utrolig gledelig å selge ut så mye som vi nå gjør i Norge! Det gir og inspirasjon og giv. Vi føler oss stolte og heldige over å ha verdens beste fans! I kveld spiller vi for 14 000 i Madrid!»
– Axel Vindenes, Kakkmaddafakka

Ny musikk og egen TV-serie
Bergensbandet slipper idag første singelen til sitt kommende album som lanseres 26. februar. Singelen «Galapagos» er produsert av brødrene Axel og Pål Vindenes og gikk rett inn på NRK P3 sine spillelister denne uken.

Spotify: http://tinyurl.com/pm283b2
TIDAL: http://tinyurl.com/pstg7vy
iTunes: http://tinyurl.com/qzblrs6

«Galapagos er en sang om den naturlige prosessen på planeten og den individuelle prosessen mellom mennesker, utforskning av liv og hverandre. En urban safari.
‘And we’re walking, talk about the Galapagos, natural science, erosion, eruption and us’ . Musikalsk er det en homage til 80´s stadium rock. Men Brann stadion, ikke Wembley.»
– Pål Vindenes, Kakkmaddafakka

Sjekk ut musikkvideoen til «Galapagos»

Regissert av Sigurd Fossen og William Glandberger fra Fill In Productions som også har produsert bandet sin egen TV-serie, se første sesong av KAKKTV