Brighton er nå tilbake med sin nye singel “Forest Fire”!

«Forest Fire» er en atmosfærisk låt som viser en ny og spennende side ved Brighton, og setter en umiddelbar stemning med sin utvikling fra den nære melodien til de klangfylte lydbildene. «Forest Fire» er hentet fra Brightons nye album, som nærmer seg ferdig innspilt og utgis i løpet av 2014. Sammen med singelen gir også bandet ut en vakker video.

Brighton kom for første gang i nasjonalt søkelys da de ble en av fem Urørt-finalister i 2011. I kjølvannet gav bandet ut “Conquistador EP” og spilte konserter i hele Norge. Bandet har gjort stor suksess på by:Larm, og har flere ganger vært listet på blant annet NRK P3.  Brighton blander det beste fra arena-pop, indie og electronica. Live byr Brighton på smittende energi fra allsang-vennlige refrenger, og bandet leverer fantastiske opplevelser gang på gang.


Video: http://www.youtube.com/watch?v=qBqzXYcSdns