Cars & Calories – Here

Til tross for en enorm interesse for revelyder, fikk også Cars & Calories oppmerksomhet med sin debutsingel, “Runner-Up”, denne høsten. Låten gikk rett inn på NRK P3’s spillelister, og markerte starten for den Oslo-baserte duoen bestående av Michael Markussen og Jim André Bergsted. Bandet høstet også lovord på musikkblogger i inn og utland, og fant sin vei til både britiske “MyFizzyPop” og amerikanske nettradioer.

På tampen av 2013, håper C&C på å gjøre et vel så godt andreinntrykk. I tillegg til å gjøre sine første spillejobber under “Get Dancy!” i Bergen og Oslo, lanserer de sin andre singel, “Here”, skrevet av vokalist Bergsted, sammen med Eric Höjdén fra Kid Down, og tekstforfatter Charlie Mason (som har skrevet for blant andre Miley Cyrus). Låten er produsert av Höjdén i Dead End Studios, Sverige, og du kan høre den her.