Cars & Calories – Runner-Up

Cars & Calories befinner seg, musikalsk sett, et sted midt mellom britisk stadion-rock og amerikansk dance-pop. De opererer med andre ord på kryss og tvers i musikalske landskap som så langt har tradisjon for å være et par varmegrader for hete for kalde Skandinavia. Dette har allikevel ikke stoppet MICHAEL MARKUSSEN og JIM ANDRÉ BERGSTED, som i samarbeid med låtskrivere og produsenter fra Sverige, Tyskland og USA, er svanger med en musikalsk kraftpakke, med et unorsk uttrykk og hemningsløs energi.

Debutsingelen RUNNER-UP lanseres via Bling Bling/Brilliance Records 16. september, og setter startskuddet for et splitter nytt eventyr for den Oslo-baserte duoen, som allerede har flere år bak seg som bandkolleger i Moss/Tønsberg-kvintetten USE ME.

Kjøp “Runner-Up” her, stream den på Spotify og Wimp