Boge & Scandal – Remember

Houseduen Boge & Scandal slipper ny singel “Remember” på vårt nye imprint og drar på en liten Norgesturné

05.09 Grottene, Stavanger i samarbeid med Numusic
07.09 Pir6, Trashpop, Kristiansand
13.09 Brukbar/SUPA, Trondheim
04.10 Kosmo, Bergen

Boge & Scandal slapp sin Bunny Rabbit EP i mai og tok toppen av albumlisten i kategorien dance i iTunes. Dette resulterte i en 8. plass på mest solgte album totalt. Så vidt vi kan se er det første gang en deephouse act har tatt 1. plass på albumlisten i sin kategori.

Gutta hadde sin livedebut på Hovefestivalen i sommer, og spilte på klubbdagen på Øyafestivalen. Live kombinerer de klassisk DJing med instrumenter, som skaper et litt annerledes uttrykk enn mer tradisjonell elektronika. I det året de har vært aktive har de også remixet flere norske artister bla. Datarock, Tommorrow We Move To Hawaii, A-laget, While You Slept og Tôg.

Boge & Scandal består av Helge Boge og Simen Hauge Paulsen. Helge Boge kommer fra Bergen har i mange år vært A-Lagets DJ, men beveger seg nå fra hip-hop til elektronisk/housemusikk, Simen Hauge Paulsen er fra Oslo og har opprinnelig fra metalbakgrunn som bassist, men etter et år i Berlin ble klubbmusikk hovedfokus. Begge DJer jevnlig i Oslo og Bergen.